Bloggarkiv

mandag 10. september 2012

Kurs i barneklær


Det er fortsatt ledige plasser på kurset i barneklær 14.-15. november, kl 17-21. Ønsker du å melde deg på? Send en mail eller sjekk kursoversikten for mer info.
Velkommen på kurs!

4 kommentarer:

celinum sa...

Mange takk for deg!!! Because of "Syboka" I want to learn Norwegian, I need to!!!! It is just awesome, exactly what I was looking for, but....there is always but:D.....maybe you are planing to translate this outstanding book? I hope so:D Mang takk for boka!

Anonym sa...

Åh, sukk.. dette skulle jeg visst litt før. Nå har jeg visstnok brukket benet, så det hadde kanskje ikke vært så lett likevel ,men ;)
Vil bare ellers si at har har blitt så glaaad i "Syboka" di:)) Jeg finleser og studerer den, før jeg skal kaste meg over måltagning osv.
Jeg står ovenfor et litt vanskelig veivalg i voksen alder,(38) jeg har bestemt meg for å ta en utdannelse etter mange år i et ikke-kreativt-yrke som jeg ikke blir lykkelig i. Jeg er svært kreativ, og syr litt på hobby-basis etter ferdige mønstre.. men som desverre ikke alltid passer til kroppen.
Klesdesigner har jeg villet bli siden jeg var ung, men fikk hele tiden høre av mine foreldre at jeg aldri ville klare meg økonomisk på det. Nå lurer jeg rett og slett på om jeg vil gjøre det likevel. Men nå spør jeg deg.. kan du fortelle meg noen raske tips/veiledning om hva man kan bruke utdannelsen til bortsett fra å bli en berømt motedesigner? .. f.eks. søm-lærer på skole mon tro? noe som kan motivere meg enda mer til å gå den veien jeg egentlig vil.. :)

Dette ble langt det, håper det er ok. Uansett, jeg kanskje kaster meg på et av dine kurs snart en dag:)
Lørdagshilsen fra Linnea

-Hanne sa...

Jeg har lett litt på siden din her, men jeg finner ikke noe informasjon om hvor kursene dine holdes ? Kunne tenkt meg å vite det :)

mange vrange sa...

celinum: Thank you! What a compliment! As far as i know, there won´t be a translation any time soon, but I will bring the idea to my publisher. If you have any questions, feel free to send an e-mail ( mangevrange@gmail.com )

Linnea: Tusen takk! Det er mange jobber man kan ha som klesdesigner - flere enn man tror. Men det er mange om beinet, og mange flinke folk. Det er veldig gøy når man begynner å "få et navn", men det betyr ikke at man nødvendigvis tjener så mye penger på det man driver med. Om du vil ta den trygge veien, finnes det mange "ansatt"-jobber innen dette yrket også. Jeg har bare fulgt hjertet og magen, og tatt de sjansene jeg har følt at var rette. Jeg trodde ikke at jeg skulle bli forfatter, for å være helt ærlig. Håper at du finner ut hva du vil gjøre!

Hanne: Takk for at du påpekte det. Da jeg frisket opp på bloggen, fjernet jeg adressen ved en feil. Beklager dette! Adressen er Nordahl Brunsgt 22b, 0165 oslo.