Bloggarkiv

onsdag 19. oktober 2011

Ekstra kurs i gjenbruk og reparasjon

På grunn av stor pågang på kurset 1.-3. november, setter jeg nå opp et ekstra kurs i gjenbruk og reparasjon for å få plass til alle.

Gjenbruk og reparasjon

Har du skapet fullt av klær som du aldri bruker? Lær hvordan du med enkle grep kan fornye klærne dine. På dette kurset kan du også lære triks for hvordan man kan reparere gamle favorittplagg. For eksempel lappe hull, skifte glidelås, osv. Husk at et skjorte ikke nøvendigvis behøver å være en skjorte!


Materialer: Gamle klær, enten de er for små, for store, eller bare ikke satt helt slik du ville. Om du ønsker å legge til ekstra detaljer på plaggene, som for eksempel knapper, bånd og glidelås, kan det også være lurt å ta med.Verkstedet har alt av utstyr ellers.


tid: 15.-17. november, kl 17-21

pris: 1500,-


for påmelding eller spørsmål, send en mail til mangevrange@gmail.com


3 kommentarer:

Tråkleguri sa...

Hei!

Jeg blir utrolig imponert og inspirert av den kreative stilen din! Har satt den nye syboka på ønskelista til jul.

Hvor holder du til med kursene dine? Vurderer om jeg skal slenge meg med på et etter hvert.

Veldig gøy å lære litt nytt, og ikke minst å møte andre syglade...!!

tove sa...

hei
Jeg er den heldige eier av Syboka:-) Nå har jeg prøvd å tegne grunnmønster overdel, men det er noe jeg ikke forstår. Under Standard innnsnitt.. på side 103 nevner du punkt 30-37, 38, 39, men disse er jo ikke tegna inn på mønsterdelene s. 102? Er det noe jeg har misforstått her?

mange vrange sa...

tråkleguri: Tusen takk! det er hyggelig å høre. Jeg holder til i Nordahl Brunsgate i oslo. (rett ved pilestredet). Velkommen påå kurs!

Tove: Takk for at du kommenterer det. Punktene du nevner skal egentlig ikke være med i oppskriften og vil blir fjernet fra boka i neste opplag. Derfor bør mønsteret ditt være klart til bruk nå:) Lykke til!