Bloggarkiv

fredag 20. august 2010

Helgekurs

Jeg har fått en del tilbakemeldinger på at folk kunne tenke seg å komme på kurs i helgene. Derfor setter jeg opp et par helger nå til å begynne med, så ser jeg hvordan det fungerer.

Helgekurs i Nybegynner, skjørt

Lær å sy et skjørt på én helg. På dette kurset går vi gjennom grunnleggende sømteknikker, samt enkel mønstertegning. Deltakerene syr et skjørt basert på egen idé og ønske, og lærer hvordan man tilpasser mønsteret etter egne mål. Dette kurset passer fint både for helt ferske og for folk som har sydd litt før.

Lørdag 11. - søndag 12. September, kl 12 - 18

Pris: 1200,- ved påmelding innen 31.08, etter dette vel kurset koste 1500,-

Materialer: Verkstedet har alt som trengs av utstyr, men dere må selv ta med ønsket materiale til skjørtet (stoffet må være stabilt og ikke glatt, florlett eller veldig elastisk) samt tråd og glidelås som passer til stoffet. Glidelåsen bør være 20-30 cm.


Helgekurs i Barneklær:


Lær å sy enkle plagg til barna. På dette kurset benytter vi oss av klassiske mønstre på barneklær, som vi endrer på slik at de blir akkurat slik man vil.


dato: lørdag 23. - søndag 24. Oktober, kl 12 - 18


pris: 1200,- ved påmelding før 31.08.2010. etter det vil kurset koste 1500,-


Materialer: Verkstedet har alt som trengs av utstyr, men dere må selv ta med ønsket materiale (stoff, bånd og knapper, f.eks) og tråd som passer til stoffet/stoffene. Til barneklær kan det være fint å kombinere flere stoffer sammen, og man trenger ikke like mye stoff til hvert plagg. (dette kommer selvfølgelig ann på barnets størrelse.) Å sy barneklær er en fin mulighet til å bruke opp stoffrester, gammelt sengetøy eller avlagte klær.


For påmelding eller spørsmål, send mail til mangevrange@gmail.com

Ingen kommentarer: