Bloggarkiv

tirsdag 3. januar 2012

Godt nyttår, og takk for det gamle.

2011 var et stort år for meg. Jeg fikk blant annet muligheten til å skrive og gi ut min egen bok, se meg selv på et kinolerret for første gang og bli "mamma" til den lille kaninen Kåre.

Tiden fremover i det nye året byr også på nye og spennende utfordringer. Først og fremst venter jeg mitt første barn i april, og det kommer til å påvirke kursvirksomheten i tiden som kommer. Foreløpig har jeg ikke funnet noen som har annledning til å være vikar for meg, og derfor vil det være stille på kursfronten i en periode fra rundt februar/mars til høsten (sannsynligvis). Når jeg er tilbake igjen, kommer jeg til å tilby de samme kursene som før, i tillegg til at jeg skal begynne med kurs på dagtid. Dette er noe jeg har tenkt på en stund, og etter mange henvendelser den siste tiden, har jeg kommet frem til at det bør bli noe av. Jeg håper på tålmodighet i forhold til min nye situasjon, og ønsker dere alle et godt nytt år.

For spørsmål eller hendvendelser, send meg gjerne en mail. Jeg har fortsatt ledige plasser på alle kursene som er satt opp i januar og februar. Velkommen på kurs!

Beste hilsen Mari Melilot
Mange vranges sømskole
mangevrange@gmail.com

2 kommentarer:

Annas Camping sa...

Gratulerer som snart mamma! Jeg har lenge tenkt at jeg skulle melde meg på sykurs, men det blir litt hektisk i vår - så da får jeg ta det når du er ferdig med mammapermen:)

mange vrange sa...

Tusen takk! Håper at vi sees på kurs en gang etter det:)