Bloggarkiv

søndag 11. oktober 2009

loppe-søndag


vi var også så heldige at vi fant en del glass til bryllupet, til under 2kr/stk. jippi! hittil ser det ganske lyst ut med de 120 glassene vi skal skaffe. (bank i bordet)
sannsynligvis kommer vi til å trekke om stolen, for trekket er ganske slitt, men foreløpig er den rød.
jeg fant også en herlig 80-talls veske. jeg er ikke kjempeglad i det tiåret, men jeg synes at denne veska var innenfor. dessuten trengte jeg en blå veske.
spranget mellom veska fra 80-tallet og denne trekkspill-boka fra 1945 ble litt stort, men det er jo slik det er på loppis. endelig kan jeg få litt skikk på trekkspillet mitt, som har støvet litt ned i det siste. (unnskyld trekkspill)
jeg kjøpte mange bøker i lærebok-sjangeren. denne kjøpte jeg bare på grunn av de herlige illustrasjonene i boka.
"hur man filmar"

vi fant også mange gamle hage-tidskrifter fra 30-tallet. kjempefin typografi og illustrasjoner.
i hver utgave var det to sider med fargebilder som var stukket inn mellom sort/hvitt-sidene. denne utgaven fra 1937 hadde blandt annet en plansje om eplebladlus og eplesuger. jeg elsker fargene.
jeg var så heldig å komme over flere fugle- og naturbøker, men fargene ble ikke så gode på fotografiene, så jeg skal prøve igjen senere, i dagslys.

håper dere får en flott uke med pledd i sofaen og varm drikke i koppen!

6 kommentarer:

GURO sa...

Fantastiske loppisfunn!

Jeg tenkte på deg og de glassene i høstferien...
Etter en kort diskusjon med gubben, som jeg tapte, er hytta til svigers ikke renska for melkeglass. Sorry...

mari sa...

det går bra. tusen takk for tanken:) det er så koselig å bli husket på! håper vi ses på strikke-kafé snart:)

Shoosa sa...

Så bra at du blogget igjen! Jeg husket ikke hvor jeg hadde lest om en som trengte melkeglass. Kjøpte 12 stk på loppemarked, de kan du låne. Vanligvis bor de nemlig på jobben til mannen min. Kan du sende meg mail med adresse? Jeg håper jo egentlig at du bor i nærheten av Oslo, så vi kan ordne det uten å gå via posten...

mari sa...

takk! kjempesnilt:) jeg sender deg gjerne en mail, men jeg finner ingen mailadresse på profilen din.

Shoosa sa...

Du, jeg aner ikke hvordan jeg skal få til dette jeg. Har ikke lyst til å vise eposten min på profilen min, får så mye spam allerede. Gjetter at du har tenkt noe lignende, siden jeg ikke finner den epost heller. Har du noen forslag til hvordan vi kan ordne det? Jeg har lagt deg til i følgelisten min. Og skal abonnere på innlegg herfra. Nå skal jeg huke av i boksen for "Send oppfølgingskommenterer til ...@gmail.com", kanskje du får lov til å lese den da?

mari sa...

jeg opprettet like gjerne en blogg-mail:)

send til mangevrange@gmail.com