Bloggarkiv

onsdag 11. mars 2009

vinter


Denne vinteren har jeg vært flink. Jeg har stått på langrenn for første gang på veldig mange år, og jeg har til og med gått flere ganger enn jeg kan telle på én hånd. Med andre ord har jeg fått god valuta for alle pengene jeg brukte på utstyr. (det blir fort til at man kjøper litt for dyrt når man skal ha med seg "eksperthjelp" i butikken.) Skiene mine er lyseblå med blomster på, noe som gjør det litt hyggeligere hvis skituren i seg selv ikke en noen suksess. Det var hvertfall tanken min da jeg kjøpte dem. Heldigvis gikk det mye bedre enn forventet.


Etter å ha bevist for meg selv at langrenn gikk bra, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne prøve noe annet jeg ikke hadde gjort på mange år; Snowboard. En gang i tiden var jeg ganske brukbar på brett, før jeg falt og slo meg så hardt at jeg ikke ville nærme en eneste bakke igjen. (Jeg hadde nok heller ikke gjort det, hvis det ikke hadde vært for at jeg gjerne ville tøffe meg for mannen i mitt liv) Jeg klarte det og! Med både armer, ben og nese i behold. Jeg har lagt brettet tilbake på hylla (og der blir det), etter å ha motatt skryt fra min kjære.

Sist, men ikke minst, jeg har også gjort en ting for aller første gang! Jeg skulle egentlig strikke en litt stor hals av et islandsk garn jeg har hatt liggende i mange år, men siden det ikke stod noe fasthet på garnet, ble halsen så stor at den passet rundt magen min. jeg felte av til raglan-ermer, og strikket på ermer, og vips, så hadde jeg strikket mitt første klesplagg!

Den ser litt krøllete og uformelig ut foreløpig, men det kommer en fortsettelse så snart jeg er helt ferdig. Så stolt har jeg ikke vært på lenge! Neste prosjekt blir å prøve å strikke etter mønster. Det er også litt av en utfordring for en utålmodig og ulydig jente som meg.

5 kommentarer:

Guro sa...

Flinke lillesøster!

Gleder meg til å se strikkeplagget ditt, jeg, og lover å skryte masse. :)

mari sa...

takk! snart ferdig:)

Annepålandet sa...

Morsomt! Det som skulle bli en hals, ble i stedet en genser - det er bra jobbet ;-) ! Syns ikke du trenger å følge oppskrifter, når det går så bra uten!

mari sa...

tusen takk! nå ble jeg glad:)
jeg skal nok prøve uansett, bare for å vinne over meg selv. men jeg trenger jo ikke å strikke noe stort..

Rock'n Roll Ballerina sa...

kult at du er så "bad"....at du ikke følger mønstret:) Blir en fin genser. See you!